Drvena terasa

Twinson

Najbolji spoj drveta i plastike

Twinson

Inoutic - Vodeći brand u proizvodnji WPC obloga.

Twinson je umjetni materijal za vanjske podove i ventilirane fasade, proizveden na osnovi dugogodišnjeg iskustva. Osnovna ideja je bila je uzeti najbolje od drveta i najbolje od plastike.

Ako želite kvalitetnu terasu, drvo često ispadne skup materijal. Osim toga, postava drvene terase iziskuje mnogo operacija. Uzmemo li u obzir i da je drvenoj terasi potrebno nešto više njege, tada je stvar jasna. Tehnologija umjetnih materijala uglavnom stiže iz Amerike. Uz tradicionalne drvene “deckove” Amerikanci su se zasitili održavanja, te su razvili mnoge umjetne materijale.
Ovaj materijal u potpunosti zadovoljava naše kriterije. To su esteika, trajnost, robusnost, jednostavnost montaže i suradnja s proizvođačem. U svim točkama pronašli smo jakog i pouzdanog partnera.

Sastav Twinsona
Dok jeftinije podnice koriste bazu Polietilen i Polipropilen, Twinson je napravljen od PVC-a. U čemu je “kvaka”? Navedene vrste plastike su mekanije od PVC-a, što bitno utječe na svojstva gotove podnice. Takve materijale vrlo je lako opaziti. Njihova struktura je heterogena s vidljivim česticama, a sastav mekši od Twinsona. Isto tako treba obratiti pažnju na odnos drveta i plastičnog derivata.
Na tržištu su najčešći materijali sastava 70% drveta i 30% plastike (PE, PPE). Obzirom da je plastika unutar kompozita skuplji materijal, takvi se mogu opisati kao jeftinijim i nekvalitetnijim proizvodima. Glavna karakteristika je primanje i otpuštanje vlage sitnih drvenih čestica. Ukoliko ih ima previše, te ako njihova struktura nije zatvorena, takve podnoce upijaju na sebe previše vlage koja može razoriti samu strukturu.

Prednosti Twinsona
Twinson ima izgled iznimnio kvalitetne podnice. Usporedite li ga s ostalim kompozitima, kvaliteta izrade je odmah uočljiva. On je radi svojeg sastava teži i od drveta i od ostalih kompozita. Ne pliva u vodi, a faktor gustoće mu je 1.41 kg/dm3. Dolazi u šest različitih boja, te ga je moguće vrlo lako dizajnerski smjestiti u prostor. U odnosu na ostale kompozite ima prirodniji izgled zahvaljujući završnom četkanju i pastelnim bojama.

Radi postojanosti i održavanja garancije, u našelm podneblju preporučamo profil "Terrace Massive", koji se odlikuje punim sastavom.

 

Sva prava pridržana • Copyright Mitas Mobilis 2016