Drvena terasa

Stvaranje

Vanjskog prostora

Pergole i ljetne kuhinje

S dobrim nacrtom do savršenog rješenja.

Pergole i slične proizvode radimo u suradnji sa našim slovenskim partnerom, Mizarstvo Kos.
U ponudi imamo mnogo riješenja za vašu terasu. Od običnih pergola do sofisticiranih projekata koji u određeno doba dana stvaraju hlad upravo tamo gdje želite. Uz to, možemo napraviti efikasnu ljetnu kuhinju i narazličitija vertikalna sjenila i stijene.
Iza nas stoji višegodišnje iskustvo u stvaranju vanjskog prostora. Krećemo od Vaše ideje, preko projektiranja do gotovog proizvoda u Vašem domu.

http://www.mizarstvo-kos.si/

Prergole
Pergole za terase povezuju unutrašnjost kuće i vrt. S njima se prostor bivanja i druženja poveća, posebice zato jer nam omogućuju da na vrtu i svježem zraku uživamo u različitim vremenskim uvjetima. Ispod njih svoj prostor mogu naći blagovaonica, vanjska kuhinja, sjedeća garnitura ili kutak za djecu. Po mjeri projektirane, izrađene i obrađene konstrukcije pridonose skladnosti s arhitekturom kuće i vrta.

Ljetne kuhinje
Sve više vremena provodimo u zatvorenim prostorima, zato kuhanje vani − pod nadstrešnicom ili na otvorenom predstavlja pravi gušt. Roštilje, kamine, krušne peći ili klasične štednjake moguće je dopuniti još s mini smočnicom i hladnjakom. Ne smijemo zaboraviti i na vodu i odgovarajuće osvjetljenje.

Sjenila
Sunce nas na terasama u različitim godišnjim dobima i različitim dijelovima dana prati pod različitim kutovima. Horizontalna krovna sjenila omogućuju nam pogled na prirodu, dok nam vertikalna sjenila uz zaštitu od sunca pružaju i privatnost. Drvena pomična stropna i zidna sjenila Mizarstva Kos, na sajmu Ambienta u Zagrebu, su primjela pohvalu "Mobil Optimum 2017" – proizvodi garantirane kvalitete.


Sva prava pridržana • Copyright Mitas Mobilis 2016