Drvena terasa

Drvo

Prirodna toplina pod nogama.

Terase > Kupaonice i unutrašnji bazeni

Drvo daje kupaonici poseban šarm.

Kupaonice - Marine deck
Ako želite svoj unutrašnji prostor koji je izložen vlazi oplemeniti drvetom, postoji samo jedan efikasan način za to. Tikova brodska paluba.

Zašto?
Tikovina je jedina vrsta drveta koja je pogodna i ekstremnoj vlazi i kasnijem isušivanju. Njegove dimenzije pri tome ostaju gotovo jednake. Uz to, jednostavno je za obradu, ljepljenje, itd. Prostori koji se oblažu tikovinom su najčešće kupaonice i unutrašnji bazeni. Postupak je identičan kao kada radimo brodsku palubu. Letvice tikovine ljepimo na pripremljenu podlogu i kasnije ih fugiramo gumom. Takav komad površine traje godinama, a i jednostavan je za održavanje.

Prednosti
Funkcionalnost... Koliko ste puta izašli iz kade i stali bosom nogom na hladne pločice? Ako ugradite drveni pod, podno grijanje vam nije potrebno. Isto tako ne trebate strahovati od prolivene vode. Višak će se upiti u drvo, a ostatak možete obrisati krpom.

Sigurnost... Drvo oko untarnjeg bazena ili u kupaonici u kombinaciji s gumom čini podlogu koji se ne skliže. Ne morate više ugrađivati razne prostirke u kupaonicu. Uz to, one nisu niti lijepe.

Estetika... Ima li što ljepše od komada najplemenitije vrste drveta u vašem domu? Tikov pod nije običan pod, već i lijep komad namještaja.

Brodski majstori
Naravno, da bi se ovakva vrsta poda kvalitetno ugradila, nije dovoljan keramičar. Osnovni zahtjev ovakvog poda je vodootpornost. Kvalitetno ugrađen pod mora izdržati i jaču poplavu. Ipak, kvalitetna ugradnja nije mačiji kašalj. Upošljavamo vrhunske brodske stolare koji znaju svoj posao. Isto tako je važno napomenuti kako sve materijale za ljepljenje uzimamo od provjerenih dobavljača.

Sva prava pridržana • Copyright Mitas Mobilis 2016